Finca la Zulema Mendoza Malbec 2022

Spar 34%

Et røverkøb af en argentinsk Malbec med masser af power!

Erik Mortensen

3,9 stjerner
Vivino

Her har vi et røverkøb af en argentinsk Malbec med masser af power, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Vi har fået fat i et parti af denne skønne Malbec, som egentlig er produceret til en stor kunde i England, der havde bedt Pulenta Estate om, at producere en Malbec udelukkende bestående af druer fra deres vingård Finca la Zulema.

Finca la Zulema skaber en helt særlig saftig og lækker Malbec. Normal procedure hos Pulenta Estate er, at man blander druerne fra husets ejendomme i de billigere vine, og kun producerer seperat i de dyrere udgaver. Men store kunder har magt, og derfor opstod denne vin.

Vingården Finca la Zulema ligger i den region af Mendoza i Argentina, som hedder Lujan de Cuyo. Området ligger ret lavt, og er derfor meget varmt og tørt. Jordbunden består af en tung lerjord, som giver Malbec en helt særlig karakter.

Det er en saftigere og hurtigere drikkemoden Malbec, end man finder mange andre steder i Mendoza.

Dette er bare en vin, som du må smage!

Køb nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
85,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer Malbec
Vingård Pulenta Family Wines, Pulenta Estate
Område Mendoza
Land Argentina
Årgang 2022
Alkohol 14,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år fremDenne vin har fået navn efter Finca la Zulema, som er den vingård der udgjorde det oprindelige Pulenta Estate. Firmaet, Pulenta Estate, har haft travlt med investeringer i jord og andre vingårde i de senere år, så denne vin er produceret som en hyldest til det, der var engang. Sådan smagte Malbec fra Pulenta Estate før verden gik af lave. Gården ligger i Lujan de Cuyo en subregion i Mendoza. Klimaet her er varmt og tørt. Jordbunden omkring vingården er meget lerholdig. Forholdene skaber en Malbec, der besidder delikat blomme-sødme og behageligt krydderi.

Vinen fremstår mørk rubin-rød i glasset. Dufter saftigt og lækkert af blomme, blåbær, orangeskal og kardemomme. Delikat sødmefuld frugt i munden, der lynhurtigt får behageligt modspil af frisk syre og pirrende krydderi. Eftersmagen er lang og dvælende med bid af blåbær og hvid peber. Et super glas til for eksempel en sammenkogt ret. 

Pulenta Estate

Et af de nye fænomener på den argentinske vinscene er Pulenta Estate. Familien Pulenta har ganske vist været involveret i vindyrkning i Argentina i en række år, men valgte i år 2000 at etablere deres eget vineri. Intet skulle overlades til tilfældighederne, så der blev investeret i nogle af de bedst beliggende marker i Lujan de Cuyo, samt i et topmoderne produktionsapperat. Således består ejendommen i dag af 135 hektar vinmarker 980 meter over havets overflade. Vinstokkenes gennemsnitsalder er 16 år. Investeringen har ikke været forgæves. Vinene fra Pulenta Estate kan beskrives med et ord: ”klasse”. Det gode ved vinene fra Pulenta Estate, er så at de ikke koster som havde de klasse!

Se flere vine fra Pulenta Estate

6/6 stjerner af Erik Mortensen
"Der er duft af sveskeblomme, blåbær og julens brune kager. I munden opleves en dejlig smag af sødmefuld frugt, som balancerer flot med vinens syre."

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere