Domaine Lalande – les Hauts de Lalande Rouge 2021

Spar 18%

Restparti: Stjernespækket Languedoc-Roussillon til ekstra lav pris!

Erik Mortensen

Guldmedalje
Catavinum

Vi har et lille restparti af denne stjernespækket rødvin fra Languedoc-Roussillon, som vi nu kan tilbyde dig til særlig lav pris!

Druerne til vinen kommer fra området omkring den historiske by Carcassonne i Sydfrankrig.

Her har Domaine Lalande sine bedste besiddelser.

Vinen er produceret fra gårdens bedste parceller og består af 50% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Petit-Verdot og 10% Merlot.

40% af vinen har lagret 6 måneder på fade, hvoraf en tredjedel fornys hvert år. Duften byder på varme krydderier, blåbær, sød lakrids og knust peber. Smagen er delikat og sødmefuld og ender i et krydret bid med lidt kardemomme og lakrids.

Vi kan tilbyde dig vinen til en vanvittig lav pris.

Dette er noget af det ypperste, som Languedoc-Roussillon regionen kan tilbyde. Solmoden, saftig og lækker. 

Dette er bestemt en vin, som du skal prøve.

Del vinen på
89,00 kr. v/6
109,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer 50% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Petit-Verdot og 10% Merlot
Vingård Domaine Lalande
Område Languedoc-Roussillon
Land Frankrig
Årgang 2021
Alkohol 12,5%
Drikkes bedst Nu og 4 år frem
Lagring 6 måneder på nye egetræsfadeDruerne til vinen kommer fra området omkring den historiske by Carcassonne i Sydfrankrig. Her har Domaine Lalande sine besiddelser. Vinen er produceret fra gårdens bedste parceller og består af 50% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 20% Petit-Verdot og 10% Merlot.

40% af vinen har lagret 6 måneder på fade, hvoraf en tredjedel fornys hvert år. Duften byder på varme krydderier, blåbær, sød lakrids og knust peber. Smagen er delikat og sødmefuld og ender i et krydret bid med lidt kardemomme og lakrids. Fin ledsager til svine- eller kalve-kød.

Domaine Lalande

Domaine Lalande blev grundlagt i det 18. århundrede, i samme tidsrum som Canal du Midi blev anlagt. Det var en af arkitekterne bag Canal du Midi, Paul Riquet, der byggede og bosatte sig på Domaine Lalande. På daværende tidspunkt omfattede domainet 2000 hektar jordbrug, men efter revolutionen blev det inddelt i mindre parceller. De nuværende ejere Pierre Degroote og Bernard Montariol købte ejendommen i 1996, på daværende tidspunkt var jordbesiddelserne mere beherskede 125 hektarer.

Markerne er beliggende langs Canal du Midi, omkring byen Carcassonne, i et meget kuperet terræn, med en meget varieret jordbund. Derfor dyrkes flere forskellige sorter, og derfor er husets topvin ”Les Hauts de Lalande” produceret af 4 forskellige druesorter: Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Merlot.

Druerne til Les Hauts de Lalande er hentet fra de bedst beliggende parceller med de ældste vinstokke.
Se flere vine fra Domaine Lalande

Gold Medal Catavinum

6 stjerner på Den Korte Avis:
En velafbalanceret og frugtfyldt vin med noter af lakrids og peber i en lang finish. God til en gang flæskesteg.

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere