Fincas Valdemacuco Roble 2020

Spar 42%

Restparti: Ribera del Duero-kup fra en af Spaniens bedste vingårde!

90 point
Guía Peñín

Guldmedalje
Mundus Vini

Guldmedalje
Bacchus Vini

Vi har et lille restparti af denne skønne Ribera del Duero, som vi nu sælger til ekstra lav pris!

Det er ikke hver dag, vi kan præsentere et Ribera del Duero-kup, der er lavet af en af Spaniens bedste vingårde.

Det kan vi dog nu. Vi har nemlig fået fat i en palle af Fincas Valdemacuco Roble, som er en af Bodegas Valdemar stjernevine

Bodegas Valdemar er kåret som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år. Valdemar laver også vine af høj kvalitet i Ribera del Duero. 

Vinen har fået hele 90 point fra Spaniens Vinbibel Guia Penin og guldmedalje fra både Mundus Vini og Bacchus Vini.

At vinene fra Bodegas Valdemar har kvalitet til at blande sig i toppen af vin-hierakiet, vidner flere internationale anerkendelser om. Adskillige topplaceringer i Guia Penin og i andre vinskrifter.

Vine blandt TOP100 af årets vine hos Winespectator, og ikke mindst kåret af Wine and Spirits Magazine som et af de 5 bedste vinhuse i Rioja de sidste 25 år.

Køb nu til kun 75 kr. før den er væk!

Del vinen på
75,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 499 kr. fra Høj Larsen Vinimport

Forhandler

Fakta

Druer 100% Tempranillo
Vingård Bodegas Valdemar
Område Ribera del Duero
Land Spanien
Årgang 2020
Alkohol 14%
Drikkes bedst Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 5-10 år.Vinen er produceret på 100% Tempranillo. Druerne håndplukkes og efter endt gæring lagres den på amerikanske og franske egefade i 6 måneder. Efterfølgende tappes vinen og lagres minimum 6 måneder på flaske, før de er klar til at blive solgt.

Vinen har en dyb kirsebærfarve, og duften af modne mørke bær giver en fornemmelse af den flotte vin der venter i glasset. Smagen er kompleks og intens, og de søde og modne tanniner sætter sit spor sammen med egefadendes tydelige præg. En meget elegant og drikkevenlig vin, som står godt til kødretter og oste.

Bodegas Valdemar

Om Bodegas Valdemar, kan man virkelig sige de har dybe rødder i den spanske vintradition. Bodegas Valdemar startede sin produktion i 1889, og har siden blot bygget yderligere på ekspertise og kvalitet. 5. generation ejer og driver Bodegas Valdemar nu. Gården og produktionen startede i området Rioja, hvor man altid har haft en politik om udelukkende at bruge egne marker til produktion af druer. Dette for at sikre den samme høje kvalitet, og ikke risikere at andre producenter ikke kompromitterede dette.Bodegas Valdemar har altid været pionerer indenfor for vinproduktionen, og havde blandt andet den første installation til temperaturkontrolleret gæring i Europa.I området Ribera del Duero, nærmere bestemt distriktet Nava de Roa nær Duero-floden, har man gården Fincas Valdemar. Området nær floden gør, at man har nogle fremragende jordbundsforhold til at producere sine vine. En kombination af sandet/leret jordbund, gammel flodseng og en lettere stenet jordbund giver en rigtig dejlig smag til vinen.

Se flere vine fra Bodegas Valdemar

Flere vine fra Høj Larsen Vinimport


Forhandlere