Piano di Roveto – Puglia Sangiovese Primitivo 2021

Spar 47%

Italiensk smagsbasker fra Puglien med smæk for skillingen!

Spar 47% på stor, solmoden smagsoplevelse for en uhørt lille skilling!

Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo er det bedste af 2 verdener.

Sangiovesedruen med sit relativt høje frugtsyreindhold og Puglia med sin bagende sol.

Når de to forenes, så opstår der sød musik i form af en vin med en flot afrundet sødmefuldhed og en rygrad, der gør den velegnet som både madvin og som et glas 'bare fordi'.

Sangiovesedruerne kommer dog ikke med al pragten i vinen alene. Primitivo, der spiller på hjemmebane i Puglia, giver den flotte, dybe røde farve. Druens naturlige evne til at opbygge sukkerniveauet er også med til at sætte sødmen og alkoholen højt på listen.

Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen.

Piano di Roveto er en serie af vine med den gode vinoplevelse i fokus til markedets bedste pris.

Køb nu til kun 69 kr.!

Del vinen på
69,00 kr. v/6
129,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer Primitivo, Sangiovese og Zinfandel
Vingård Piano di Roveto
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2021
Alkohol 14%Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 er det bedste af 2 verdener. Sangiovesedruen med sit relativt høje frugtsyreindhold og Puglia med sin bagende sol. Når de to forenes, så opstår der sød musik i form af en vin med en flot afrundet sødmefuldhed og en rygrad, der gør den velegnet som både madvin og som et glas 'bare fordi'. Når druerne får lov at modne i så megen varme som Puglia byder på, så stiger sukkerindholdet i druen og den efterfølgende vinificering ender med en højere alkoholprocent. Den høje alkohol er ikke i sig selv en kvalitet. Men når den går hånd i hånd med den naturlige sødme, så er det medvirkende til, at vinen opleves balanceret og i harmoni.

Sangiovesedruerne kommer dog ikke med al pragten i vinen alene. Primitivo, der spiller på hjemmebane i Puglia, giver den flotte, dybe røde farve. Druens naturlige evne til at opbygge sukkerniveauet er også med til at sætte sødmen og alkoholen højt på listen.

Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste. Vi anbefaler, at du serverer den ved 16-18 grader.

Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen

Piano di Roveto

Piano di Roveto vingården er beliggende i  Italien og er kendt for deres populære prisbillige vine.Se flere vine fra Piano di Roveto

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere