Rebel Ridge - noir20

Spar 47%

Vores vildeste Pinot Noir-kup fra Californien nogensinde!

Vores vildeste Pinot Noir-kup fra Californien nogensinde!

Dette er den blødeste og mest kælne Californiske Pinot Noir, vi nogensinde har smagt!

2020 er en spritny årgang og derfor har den ikke fået nogle anmeldelser endnu. Den er dog fuldt på højde med forrige årgange.

Rebel Ridge - noir20 tager ikke alene prisen for historisk meget Pinot Noir-smag per krone - den smager umanérligt blødt og lækkert.

Vinens mørke farve og fuldmodne smag er resultatet af tre unge vinmageres eksperiment med at dyrke den ellers kræsne Pinot Noir-drue i den ekstremt solbeskinnede Lodi-dal i Californien.
Den voldsomme sol og varme kræver ekstra opmærksomhed, streng drueselektion og nattehøst - men resultatet er af en anden verden.

Vi er med andre ord milevidt fra de lidt tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte:
En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer: Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring.

Vi tør med største ro i stemmen godt sige, at dette er det vildeste Pinot Noir-kup vi nogensinde har set, målt på kvalitet per krone.

Køb nu til kun 79 kr.!

Del vinen på
79,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Gallovini

Forhandler

Fakta

Druer 100% Pinot Noir
Vingård Rebel Ridge
Område Californien
Land USA
Årgang 2020
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem
Lagring 10 måneder på små egefadeRebel Ridge noir 18 er resultatet af uhørt mange solskinstimer på en drue, der ellers har det bedst i kølige områder.

Vinen er resultat af, hvad der vel må kaldes et eksperiment: Pinot Noir i den ekstremt varme Lodi-dal og ønsket om en uprætentiøs vin med moden frugt, stor drikkeglæde og uden stikkende syre og bitterstoffer.

Eksperimentet er i den grad lykkedes, og noir 18 er tredje succesfulde årgang, der nu frigives.
De mange solskinstimer har givet en meget moden og let sødmefuld vin, som passer perfekt til de danske ganer.

Rebel Ridge

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere  mødtes. 

I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. 
Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit". 

Rebel Ridge blev født og både vinmagernes ekspertise i at fremhæve hver en frugtnuance i druerne, samt den intense varme i Californiens Lodi-område er tydelig i vinene. 

De flotte etiketter i serien afspejler på fornem vis vinmagernes ønske om at lave en velsmagende og frugtrig vin uden dikkedarer. No nonsense! Se flere vine fra Rebel Ridge

Anmeldelser af 2018 årgangen:

94 point og 5 stjerner fra Barego'mad
" Let. Elegant. Frugtig. Nuanceret. Afbalanceret. – Det må helt sikkert være en Bourgogne i prislejet 150-200 kr. Men hov – der står USA og Californien på etiketten. Rebel Ridge noir17 er en drøm af en amerikansk elegant Pinot Noir. Hvis den blev tappet og solgt som Bourgogne, ville den nemt kunne koste det tredobbelte af tilbudsprisen, men heldigvis kan denne crowdpleaser af en vellykket Pinot Noir købes for menneskepenge. Af ganske almindelige lønmodtagere … Jeg er fan! "

5 stjerner fra Flaskehalsen
"Nogle gange kan der gå lidt sport i at finde lækker amerikansk Pinot Noir til en pris, hvor eksempelvis fransk Bourgogne af samme kvalitet slet ikke kan være med. Rebel Ridge præsterer virkelig flot på alle smagsparametre og holder stadig prisen et pænt stykke under 100 kroner, hvilket i sig selv gør den til en enormt attraktiv vin..."

5 stjerner fra Gastromad
"Denne pinot noir overrasker meget, da den i bouqueten virker kraftig og bombastisk, men i smagen har den mere lette og frugtige smag".

Flere vine fra Gallovini


Forhandlere