Riglos Quinto Malbec 2021

Spar 34%

Argentinsk Malbec-mesterværk med 90 point fra Tim Atkin!

90 point
Tim Atkin

4,5 thumbs up
Houlbergs Vinblog

Nu kan vi tilbyde dig denne dejlige Malbec fra Riglos med 90 point fra Tim Atkin til ekstra lav pris!

Vinen holder hele 14% alkohol uden at det påvirker vinens elegance.

Der er tale om en virkelig god vin fra en af de bedste vingårde i Mendoza i Argentina.

Som skrevet, så får vinen 90 Point af Tim Atkin. Derudover får vinen hele 4,5 Thumbs up af Houlbergs Vinblog

4,5 Thumbs up fra Houlbergs Vinblog
"S
magsmæssigt er det sød, mørk frugt ... blåbær, brombær, sød tobak samt chokolade, men heldigvis også en syre, som er godt integreret i vinen, hvilket også gælder de fede tanniner, som alligevel formår at sætte sig behageligt på dine fortænder i overmunden. Der er en vis frugtsødme, som er behagelig ... ikke så dyb og kompleks, men en vin, som alle vil kunne lide og vil passe godt til rigtigt mange måltider."

Køb  nu til ekstra lav pris!

Del vinen på
99,00 kr. v/6
149,00 kr. v/1 stk


Fri fragt ved køb over 699 kr. fra Propperiet

Forhandler

Fakta

Druer 88% Malbec 12% Cabernet Franc
Vingård Riglos
Område Mendoza
Land Argentina
Årgang 2021
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 4 år fremVinen fremstår med en dybrød og intens farve. I næsen finder man solbær og brombær, samt et strejf af kardemomme. Smagen er kraftfuld med pæn frugtsødme, og en finish med godt bid. 

Finca las Divas, Riglos

Finca las Divas er ejet af Darío Werthein, Fabián Suffern og californiske Paul Hobbs, der er en af de helt store vinmagere inden for Malbec og Cabernet Sauvignon.

​Vinene giver et aldeles helt andet udtryk end tidligere smagte vine fra Mendoza. For det første er stokkene ganske unge; for det andet ligger vinmarkerne i ca. 1350 meters højde, der giver den færdige vin masser af aromatiske udtryk samtidig med at syreindholdet ikke brændes af.

Årgangene har indtil videre været utrolig stabile og i takt med at stokkene vokser sig ned gennem jorden kommer vinene til at blive endnu mere komplekse. Stilen er elegant anlagt, subtil og sofistikeret. Ingen overflødighedshorn, snævert funderet udtryk med masser af spændende stunder i glasset.Se flere vine fra Finca las Divas, Riglos

Flere vine fra Propperiet


Forhandlere